Вашата история на преводите се съхранява локално на вашето устройство и никога не се качва във вашето работно пространство в Lexibird.
Това означава, че историята на преводите ви:
- Е достъпна само на устройството, на което е направен преводът.
- Не е видима за други членове на вашето работно пространство.
- Не се синхронизира между вашите устройства.
Това е различно от запазените елементи, които се синхронизират с вашето работно пространство и могат да бъдат достъпвани от други негови членове.
Можете да изключите историята на преводите или да изчистите съществуващата си история от Настройки → Поверителност.