Vaše historie překladů je uložena lokálně ve vašem zařízení a nikdy se nenahrává do vašeho pracovního prostoru Lexibird.
To znamená, že vaše historie překladů:
- Je dostupná pouze v zařízení, na kterém byl překlad proveden.
- Není viditelná pro ostatní členy vašeho pracovního prostoru.
- Nesynchronizuje se mezi vašimi zařízeními.
To se liší od uložených položek, které se synchronizují s vaším pracovním prostorem a ostatní členové pracovního prostoru k nim mají přístup.
Historii překladů můžete vypnout nebo vymazat svou stávající historii v části Nastavení → Soukromí.