Din oversættelseshistorik gemmes lokalt på din enhed og uploades aldrig til dit Lexibird-arbejdsområde.
Det betyder, at din oversættelseshistorik:
- Kun er tilgængelig på den enhed, hvor oversættelsen blev foretaget.
- Ikke er synlig for andre medlemmer af dit arbejdsområde.
- Ikke synkroniseres på tværs af dine enheder.
Dette er anderledes end gemte elementer, som synkroniseres med dit arbejdsområde og kan tilgås af andre medlemmer af arbejdsområdet.
Du kan slå oversættelseshistorik fra eller rydde din eksisterende historik under Indstillinger → Privatliv.