Πού αποθηκεύεται το ιστορικό μεταφράσεών μου;


Το ιστορικό μεταφράσεών σας αποθηκεύεται τοπικά στη συσκευή σας και δεν μεταφορτώνεται ποτέ στον χώρο εργασίας σας στο Lexibird.

Αυτό σημαίνει ότι το ιστορικό μεταφράσεών σας:

  • Είναι διαθέσιμο μόνο στη συσκευή όπου έγινε η μετάφραση.
  • Δεν είναι ορατό σε άλλα μέλη του χώρου εργασίας σας.
  • Δεν συγχρονίζεται μεταξύ των συσκευών σας.

Αυτό διαφέρει από τα αποθηκευμένα στοιχεία, τα οποία συγχρονίζονται με τον χώρο εργασίας σας και είναι προσβάσιμα από άλλα μέλη του χώρου εργασίας.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το ιστορικό μεταφράσεων ή να διαγράψετε το υπάρχον ιστορικό σας από τις Ρυθμίσεις → Απόρρητο.