Kun peruutat Lexibird-tilauksesi, sinulla säilyy pääsy maksulliseen pakettiisi nykyisen laskutuskautesi loppuun asti.
Tilauksesi ei uusiudu, eikä sinua veloiteta uudelleen, ellet tilaa palvelua uudelleen tulevaisuudessa.
Tilauksen peruuttaminen ei automaattisesti oikeuta hyvitykseen.
Kun tilauksesi päättyy, työtilasi siirtyy Basic-pakettiin, eivätkä maksullista pakettia edellyttävät ominaisuudet ole enää käytettävissä.