Käännöshistoriasi tallennetaan paikallisesti laitteellesi, eikä sitä koskaan ladata Lexibird-työtilaasi.
Tämä tarkoittaa, että käännöshistoriasi:
- On käytettävissä vain sillä laitteella, jolla käännös tehtiin.
- Ei näy muille työtilasi jäsenille.
- Ei synkronoidu laitteidesi välillä.
Tämä eroaa tallennetuista kohteista, jotka synkronoidaan työtilasi kanssa ja joita muut työtilan jäsenet voivat käyttää.
Voit poistaa käännöshistorian käytöstä tai tyhjentää nykyisen historiasi kohdasta Asetukset → Tietosuoja.