Vaša povijest prijevoda pohranjuje se lokalno na vašem uređaju i nikada se ne prenosi u vaš radni prostor Lexibird.
To znači da vaša povijest prijevoda:
- Dostupna je samo na uređaju na kojem je prijevod napravljen.
- Nije vidljiva drugim članovima vašeg radnog prostora.
- Ne sinkronizira se između vaših uređaja.
To se razlikuje od spremljenih stavki, koje se sinkroniziraju s vašim radnim prostorom i kojima mogu pristupiti drugi članovi radnog prostora.
Povijest prijevoda možete isključiti ili izbrisati postojeću povijest u odjeljku Postavke → Privatnost.