A fordítási előzményei helyileg, az eszközén vannak tárolva, és soha nem kerülnek feltöltésre a Lexibird-munkaterületére.
Ez azt jelenti, hogy a fordítási előzményei:
- Csak azon az eszközön érhetők el, amelyen a fordítás készült.
- Nem láthatók a munkaterület többi tagja számára.
- Nem szinkronizálódnak az eszközei között.
Ez eltér a mentett elemektől, amelyek szinkronizálódnak a munkaterületével, és a munkaterület többi tagja is hozzáférhet.
A fordítási előzményeket kikapcsolhatja, illetve a meglévő előzményeket törölheti a Beállítások → Adatvédelem menüpontban.