Sejarah terjemahan anda disimpan secara setempat pada peranti anda dan tidak pernah dimuat naik ke ruang kerja Lexibird anda.
Ini bermakna sejarah terjemahan anda:
- Hanya tersedia pada peranti tempat terjemahan dibuat.
- Tidak dapat dilihat oleh ahli lain dalam ruang kerja anda.
- Tidak disegerakkan merentas peranti anda.
Ini berbeza daripada item yang disimpan, yang disegerakkan dengan ruang kerja anda dan boleh diakses oleh ahli ruang kerja yang lain.
Anda boleh mematikan sejarah terjemahan atau mengosongkan sejarah sedia ada anda melalui Tetapan → Privasi.