Oversettelseshistorikken din lagres lokalt på enheten din og lastes aldri opp til Lexibird-arbeidsområdet ditt.
Dette betyr at oversettelseshistorikken din:
- Bare er tilgjengelig på enheten der oversettelsen ble gjort.
- Ikke er synlig for andre medlemmer av arbeidsområdet ditt.
- Ikke synkroniseres på tvers av enhetene dine.
Dette er annerledes enn lagrede elementer, som synkroniseres med arbeidsområdet ditt og kan åpnes av andre medlemmer av arbeidsområdet.
Du kan slå av oversettelseshistorikken eller slette den eksisterende historikken din fra Innstillinger → Personvern.