Je vertaalgeschiedenis wordt lokaal op je apparaat opgeslagen en wordt nooit geüpload naar je Lexibird-werkruimte.
Dit betekent dat je vertaalgeschiedenis:
- Alleen beschikbaar is op het apparaat waarop de vertaling is gemaakt.
- Niet zichtbaar is voor andere leden van je werkruimte.
- Niet wordt gesynchroniseerd tussen je apparaten.
Dit verschilt van opgeslagen items, die worden gesynchroniseerd met je werkruimte en toegankelijk zijn voor andere leden van de werkruimte.
Je kunt de vertaalgeschiedenis uitschakelen of je bestaande geschiedenis wissen via Instellingen → Privacy.