Gdy anulujesz subskrypcję Lexibird, nadal będziesz mieć dostęp do płatnego planu do końca bieżącego okresu rozliczeniowego.
Twoja subskrypcja nie zostanie odnowiona i nie zostaniesz ponownie obciążony(-a) opłatą, chyba że ponownie zasubskrybujesz ją w przyszłości.
Anulowanie subskrypcji nie powoduje automatycznego zwrotu środków.
Po wygaśnięciu subskrypcji Twoja przestrzeń robocza przejdzie na plan Basic, a funkcje wymagające płatnego planu nie będą już dostępne.