Historia tłumaczeń jest przechowywana lokalnie na Twoim urządzeniu i nigdy nie jest przesyłana do Twojej przestrzeni roboczej Lexibird.
Oznacza to, że historia tłumaczeń:
- Jest dostępna tylko na urządzeniu, na którym wykonano tłumaczenie.
- Nie jest widoczna dla innych członków Twojej przestrzeni roboczej.
- Nie synchronizuje się między Twoimi urządzeniami.
Różni się to od zapisanych elementów, które są synchronizowane z Twoją przestrzenią roboczą i mogą być dostępne dla innych jej członków.
Możesz wyłączyć historię tłumaczeń lub wyczyścić istniejącą historię w Ustawienia → Prywatność.