Îți poți șterge definitiv contul Lexibird din setările contului.
Pentru a-ți șterge contul:
- Accesează app.lexibird.com/w/~/settings?section=account și conectează-te.
- Selectează Șterge contul și urmează instrucțiunile.
Ștergerea contului poate dura câteva minute. Vei fi deconectat(ă), iar noi îți vom trimite un e-mail când ștergerea este finalizată.
Este posibil să trebuiască să iei măsuri înainte de a-ți șterge contul dacă spațiul tău de lucru are un abonament activ sau dacă ești singurul administrator al acestuia.
După ștergerea contului, conectarea din nou cu aceeași adresă de e-mail va crea un cont Lexibird nou.