Unde este stocat istoricul traducerilor mele?


Istoricul traducerilor tale este stocat local pe dispozitivul tău și nu este niciodată încărcat în spațiul tău de lucru Lexibird.

Aceasta înseamnă că istoricul traducerilor tale:

  • Este disponibil numai pe dispozitivul pe care a fost efectuată traducerea.
  • Nu este vizibil pentru alți membri ai spațiului tău de lucru.
  • Nu se sincronizează între dispozitivele tale.

Acest lucru este diferit de elementele salvate, care sunt sincronizate cu spațiul tău de lucru și pot fi accesate de alți membri ai acestuia.

Poți dezactiva istoricul traducerilor sau șterge istoricul existent din Setări → Confidențialitate.