Vaša história prekladov je uložená lokálne vo vašom zariadení a nikdy sa nenahráva do vášho pracovného priestoru Lexibird.
To znamená, že vaša história prekladov:
- Je dostupná iba v zariadení, na ktorom bol preklad vytvorený.
- Nie je viditeľná pre ostatných členov vášho pracovného priestoru.
- Nesynchronizuje sa medzi vašimi zariadeniami.
To sa líši od uložených položiek, ktoré sa synchronizujú s vaším pracovným priestorom a môžu k nim pristupovať ostatní členovia pracovného priestoru.
Históriu prekladov môžete vypnúť alebo vymazať existujúcu históriu v Nastavenia → Súkromie.