Din översättningshistorik lagras lokalt på din enhet och laddas aldrig upp till din Lexibird-arbetsyta.
Detta innebär att din översättningshistorik:
- Endast är tillgänglig på den enhet där översättningen gjordes.
- Inte är synlig för andra medlemmar i din arbetsyta.
- Inte synkroniseras mellan dina enheter.
Detta skiljer sig från sparade objekt, som synkroniseras med din arbetsyta och kan nås av andra medlemmar i arbetsytan.
Du kan stänga av översättningshistoriken eller rensa din befintliga historik under Inställningar → Sekretess.