Çeviri geçmişiniz cihazınızda yerel olarak saklanır ve asla Lexibird çalışma alanınıza yüklenmez.
Bu, çeviri geçmişinizin:
- Yalnızca çevirinin yapıldığı cihazda kullanılabilir olduğu.
- Çalışma alanınızdaki diğer üyeler tarafından görülemediği.
- Cihazlarınız arasında senkronize edilmediği.
anlamına gelir.
Bu durum, çalışma alanınızla senkronize edilen ve diğer çalışma alanı üyelerinin erişebildiği kaydedilmiş öğelerden farklıdır.
Çeviri geçmişini kapatabilir veya mevcut geçmişinizi Ayarlar → Gizlilik bölümünden temizleyebilirsiniz.