Ваша історія перекладів зберігається локально на вашому пристрої й ніколи не завантажується до вашого робочого простору Lexibird.
Це означає, що ваша історія перекладів:
- Доступна лише на пристрої, на якому було виконано переклад.
- Не видима іншим учасникам вашого робочого простору.
- Не синхронізується між вашими пристроями.
Це відрізняється від збережених елементів, які синхронізуються з вашим робочим простором і доступні іншим його учасникам.
Ви можете вимкнути історію перекладів або очистити наявну історію в розділі Налаштування → Конфіденційність.